Waarom Wijregelenhypotheken.nl?

Wijregelenhypotheken.nl is de plaats op het internet om je eigen hypotheek te regelen!

Als je jouw hypotheek gaat regelen via een adviseur dan betaal je advies en bemiddelingskosten. Als je bij Wijregelenhypotheken.nl zelf je hypotheek regelt, betaal je alleen bemiddelingskosten. Wij gaan er immers van uit dat je zelf voldoende kennis en ervaring hebt om je eigen hypotheek te regelen. Mocht dat toch niet het geval zijn vraag dan bij ons om advies. Jouw hypotheek is één van de belangrijkste financiële handelingen uit je leven!

Wij denken dat je een financieel dienstverlener zoekt met een toegevoegde waarde. Een financieel dienstverlener met kennis van zaken die je inzicht kan geven in jouw financiële situatie. Een financieel dienstverlener die denkt in oplossingen en mogelijkheden, die jou tips geeft die misschien wel geld kunnen opleveren en/of besparen. Een financieel dienstverlener die je attendeert op zaken die verbeterd kunnen worden. Dit alles gecombineerd met gezond verstand en een informele aanpak.

Wij willen jouw vast en vertrouwd gezicht zijn, dat jou heldere en duidelijke uitleg geeft over jouw hypotheek.
Als je dat zoekt, dan ben je bij Wijregelenhypotheken.nl op het juiste adres!

De Autoriteit Financiële Markten (12039853) houdt toezicht op onze kwaliteit. We beschikken over de wettelijke vergunningen en diploma’s om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. We zijn eveneens geregistreerd bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur, de Stichting Erkend Financieel Adviseur en het KiFiD (300.014494).

onafhankelijk

Wij zijn geen onderdeel van enig hypotheekverstrekker!

Groot aanbod

Keuze uit vele hypotheekverstrekkers.

deskundig

Deskundige medewerkers staan graag voor je klaar.

vaste en lage prijs

Eerlijke en concurrerende afsluitkosten.